حضور ناوهای جنگی ایران در رژه نیروی دریایی روسیه-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

حضور ناوهای جنگی ایران در رژه نیروی دریایی روسیه

نیروی دریایی ایران قصد دارد برای نخستین بار در رژه دریایی ویژه «روز نیروی دریایی روسیه» که روز جمعه در منطقه «کاسپیسک» «داغستان» برگزار می‌شود، شرکت کند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۰ - ۰۸ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 30
کد خبر: ۱۴۴۸۱۷
حضور ناوهای جنگی ایران در رژه نیروی دریایی روسیه

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از وبگاه «بیگ اژیا» امسال ناوهای نیروی دریایی ایران و جمهوری آذربایجان برای اولین بار در این رژه شرکت خواهند کرد.

ناخدا یکم «سرگئی راکاوسکاس» معاون فرماندهی ناو گروه خزر روسیه گفت، نکته مهم امسال، مشارکت ناوهای نیروی دریایی جمهوری آذربایجان و ایران خواهد بود که برای اولین بار پس از سالیان متمادی با عنوان بخشی از جشن مشترک روز نیروی دریایی در این رژه حاضرند.

به گفته وی، امسال ۲۶ ناو و قایق جنگی، ۱۵ شناور پشتیبانی، بیش از ۹۰۰ پرسنل و همچنین چهار فروند هواپیما در این رژه شرکت خواهند کرد.

در این رژه، دو ناو موشک‌انداز «تاتارستان» و «داغستان»، کشتی‌های جنگی «ماخاچکالا»، «آستراخان»، کشتی‌های راکت انداز «گراد سویاژسک» «اوگلیچ» و «استوپینتز» شرکت خواهند داشت.

تمرین گذر از میدان مین دریایی، نبرد دریایی با کشتی‌های دشمن فرضی و حمله موشکی به اهداف دشمن فرضی دشمن ، کمک به کشتی در شرایط بحرانی، انجام دفاع ضد آبی-خاکی از جمله بخش‌های مختلف این رژه و تمرین نظامی خواهد بود.

خبرگزاری «نیوز آرمنیا» نیز به نقل از سرویس مطبوعاتی منطقه نظامی جنوب نیروهای مسلح روسیه نوشت که ناوهای جنگی ایران و جمهوری آذربایجان برای اولین بار در رژه دریایی در دریای خزر شرکت می‌کنند.

شرکت ناوهای خارجی در این رژه با هدف تقویت درک متقابل بین کشورها و نیروی دریایی آنها انجام می‌شود. علاوه بر رژه، نمایشی پویا از قابلیت‌های کشتی‌های جنگی برنامه ریزی شده که در طی آن حدود ۱۰ سناریو رزمی به نمایش گذاشته خواهد شد.

پیشتر نیز ناوگان نیروی دریایی روسیه، چین و نیروی دریایی ایران رزمایش‌هایی را در آبهای شمالی اقیانوس هند برگزار کرده بودند. یکی از این رزمایش با «رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۲» نام داشت که در منطقه‌‍ای به وسعت ۱۷ هزار کیلومتر مربع و با حضور یگان‌های سطحی و پروازی نیروهای دریایی ارتش، سپاه و یگان های شناوری نیروی دریایی کشورهای چین و روسیه با شعار «باهم برای صلح و امنیت» در شمال اقیانوس هند برگزار شد./فارس

ارسال نظر